Snoei onder de indruk van PSV-talent: 'Echt een winnaar met hele brutale kop'

Snoei onder de indruk van PSV-talent: 'Echt een winnaar met hele brutale kop'

23 februari - 11:05 Laatste update: 11:14
70

Telstar-trainer Mike Snoei is onder de indruk van Jason van Duiven. Het PSV-talent zit donderdagavond bij de selectie voor het treffen met Sevilla. Snoei trof Van Duiven vorige week nog bij Telstar - Jong PSV.

De nog maar zeventienjarige Van Duiven maakt dit seizoen indruk bij Jong PSV. Daardoor kan hij in de Europa League zijn debuut gaan maken. Bij Voetbalpraat op ESPN komt Snoei aan het woord over de jonge spits. "Zijn leeftijd is natuurlijk prachtig. Ik denk dat hij 1,60 meter is (Van Duiven is 1,75 meter lang, red.) Tegen Jong PSV hadden we een prima voorstopper in het veld staan, Özgür Aktas van 1,93 meter. Toch sprong Van Duiven boven hem uit."

"Tegen ons werd hij een kwartier voor tijd gewisseld, met een chagrijnig gezicht", gaat Snoei verder. "Hij maakte toen opmerking een opmerking in deze richting: ik ga nog de winnende treffer maken en dan word ik gewisseld... Hij is echt een winnaar met hele een brutale kop, dat wordt er één."

Snoei is overtuigd van Van Duiven. "Jason is sterk, enorm explosief. Dan denk je: wat moeten ze met zo’n kleine spits? Maar dan zie je hem continu boven iedereen uitspringen, vooral uit stand. Malen en Gakpo kwamen al uit Jong PSV, dit wordt de volgende, smullen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie