Reden voor blessure Timber uit de doeken gedaan: 'Dit is echt een aderlating'

Reden voor blessure Timber uit de doeken gedaan: 'Dit is echt een aderlating'

25-02-2023 09:16
43

Quinten Timber heeft zijn blessure aan de knie opgelopen, omdat er een medespeler op is gevallen tijdens de training. In de talkshow FC Rijnmond worden de zorgen uitgesproken over de absentie van de jonge middenvelder.

"Hij heeft zijn knieblessure opgelopen op de training van Feyenoord", vertelt de tafel bij FC Rijnmond. "Een medespeler viel daar op zijn knie, waardoor hij flink geblesseerd is geraakt." Oud-speler van Sparta Thomas Verhaar denkt dat de afwezigheid van Timber een grote impact zal hebben op Feyenoord. "Dat is wel een aderlating ja. Als hij de beste versie van zichzelf is, kan hij een hele waardevolle speler zijn voor Feyenoord. Die gaat de club echt wel missen."

Verhaar brak zich ook nog even over de kwestie rond de fitheid van Gernot Trauner. Mocht hij weer fit worden, dan moet er veel geschoven worden in de Rotterdamse defensie. “Als Trauner terugkeert, moet Geertruida naar rechtsback en Pedersen naar de bank. Het is wel een behoorlijke speler en hij is belangrijk geweest tegen AZ. Hij is alleen minder aan de bal dan Geertruida, maar Pedersen heeft wel de longen van een paard.”