Ten Hag zet drietal in het zonnetje bij United: 'Zulke jongens heb je nodig'

Ten Hag zet drietal in het zonnetje bij United: 'Zulke jongens heb je nodig'

26-02-2023 23:35 Laatste update: 23:39
18

Erik ten Hag heeft Raphaël Varane, David de Gea en Casemiro in het zonnetje gezet bij Manchester United, na de gewonnen League Cup-finale. Volgens de Nederlandse manager heeft het drietal een belangrijke bijdrage geleverd aan zijn eerste prijs in Engeland.

United won zondag met 2-0 van Newcastle United, waardoor de eerste prijs van het seizoen een feit is. Ten Hag heeft al eerder benadrukt dat het voor United belangrijk was om 'winnaars' naar de club te halen. Na de mijlpaal doet hij dat opnieuw. "Vooraf noemde ik de namen van Varane, Casemiro en De Gea al. Zij weten hoe je prijzen moet winnen. Zulke jongens moet je op het veld hebben om de ploeg neer te zetten en mee te nemen", zegt Ten Hag bij Sky Sports.

Wedden

Meer odds

"Dat geldt niet alleen op technisch vlak, maar ook op mentaal gebied. Dat is de winning attitude. Zij moeten dat in de kleedkamer en in de ploeg brengen en dat hebben ze gedaan", gaat een blije Ten Hag verder. "We hebben tegen Newcastle laten zien dat we over de juiste mentaliteit beschikken, net als eerder. We speelden als een team. Het was niet altijd goed, maar wel effectief."