Lof voor groot talent Vitesse: 'Ajax had het echt heel lastig met hem'

Lof voor groot talent Vitesse: 'Ajax had het echt heel lastig met hem'

27 februari - 09:35
52

Romano Denneboom heeft drie jonge aanvallers opgenomen in zijn Elftal van de Week in De Telegraaf. De eenmalig Oranje-international looft de potentie van Million Manhoef, Ricardo Pepi en Johan Bakayoko.

Denneboom zag dat Manhoef heel dreigend was voor Vitesse in het thuisduel met Ajax. "Hij had soms wat pech in de passing, maar de verdedigers van Ajax hadden het echt heel lastig met hem. Hij is een groot talent en liet zien dat hij op dit niveau makkelijk mee kan. Hij moet eigenlijk nog wat efficiënter worden, zoals eerder dit seizoen in de Arena (twee goals, red.)", zegt de voormalig aanvaller van NEC en FC Twente in De Telegraaf.

Volgens Denneboom verdient ook Pepi in het zonnetje gezet te worden. "Ricardo Pepi blijkt al langer een heel goede spits bij FC Groningen. Hij is nog jong en zijn goal was puur technisch, in de verre hoek. Met alle nederlagen van de club de laatste tijd, bleef de aandacht een beetje bij hem vandaan, maar hij verdient dit echt. Hij kan nog veel meer goals maken als het begint te draaien."

Bij PSV krijgt Bakayoko het vertrouwen van Ruud van Nistelrooij. "Hij kent hem natuurlijk al langer vanuit Jong PSV. Hij geeft tegen FC Twente twee assists, omdat hij ook altijd maar zijn actie blijft maken. Hij mag van mij nog iets doelgerichter worden. Dan wordt dit een jongen die PSV heel goed kan verkopen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie