Spakenburg-spelers lachten om uitspraak Klaiber: Mooi dat het zo uitpakt

Spakenburg-spelers lachten om uitspraak Klaiber: "Mooi dat het zo uitpakt"

01-03-2023 06:52 Laatste update: 07:13
75

Vince Gino Dekker kan het niet geloven: Spakenburg wint met 1-4 bij FC Utrecht en is door naar de halve finale van de KNVB Beker. Uitspraken van Sean Klaiber hebben daar min of meer aan bijgedragen. Volgens Dekker was Klaiber niet op de hoogte van wie er bij Spakenburg spelen.

"Niemand gaat er vanuit dat je dit resultaat neerzet, dit is bizar", vertelt Dekker bij ESPN. "0-1 voor bij rust zou top zijn, dan zouden we het wel zien. Met 1-4 winnen, dat verzin je niet. Het werd op een gegeven moment wel billenknijpen, maar in de counter hebben wij snelle jongens. Het is mooi dat het zo uitpakt."

"Klaiber had gezegd dat hij geen enkele speler kende en niet wist wie de buitenspelers zijn. Het is mooi dat ik twee assists geef en Luuk en Floris (Admiraal en Van der Linden, red.) scoren", vertelt Dekker.

Spakenburg werd maximaal gesteund door de fanatieke achterban. "Het geloof was groot. Bij ons in het team wat minder, maar dit is bizar. We gaan een paar dagen naar Ibiza, we kunnen het nog niet helemaal geloven. Stiekem hoop ik nu op Feyenoord-uit."