Update: PSV bevestigt blessure Benítez, die 'voorlopig' niet inzetbaar is

Update: PSV bevestigt blessure Benítez, die 'voorlopig' niet inzetbaar is

01-03-2023 10:26 Laatste update: 10:30
208

In de strijd om de landstitel heeft PSV opnieuw een tik te verwerken gekregen. Het moet doelman Walter Benítez voor langere tijd missen, zo meldt De Telegraaf.

Benítez kwam ongeschonden uit het duel met FC Twente van afgelopen weekend, maar raakte geblesseerd op de training en is voorlopig zoet met een knieblessure. Benítez is al geopereerd. De Telegraaf schat in dat de doleman zo'n zes weken afwezig is. In dat geval zou hij de topper tegen Ajax van 23 april kunnen halen.

Het wegvallen van Benítez is een flinke tik voor PSV, dat met hem juist een ervaren en betrouwbare doelman gevonden had. De club kocht Joël Drommel van FC Twente, maar die liet slechts bij vlagen zijn klasse zien en maakte veel fouten, waardoor PSV Benítez aantrok. 

Update: PSV heeft het nieuws omtrent Benítez inmiddels bevestigd via de officiële clubkanalen. De Eindhovenaren laten in een bericht weten dat de Argentijnse doelman dinsdag na het oplopen van zijn blessure succesvol is geopereerd. 'Voorlopig' is hij niet inzetbaar.