Advocaat verrast dat Van Nistelrooij trainer werd: 'Financieel niet nodig'

Advocaat verrast dat Van Nistelrooij trainer werd: 'Financieel niet nodig'

01-03-2023 18:22
43

Dick Advocaat had niet verwacht dat hij ooit nog als trainer terug zou keren in het stadion van PSV. Daarnaast is het voor de oefenmeester ook een verrassing dat Ruud van Nistelrooij ook coach zou worden.

Advocaat koos ervoor om na zijn zoveelste pensioensaankondiging toch nog voor de groep van ADO Den Haag te gaan staan. Hij neemt het donderdag op tegen zijn oude ploeg PSV. "Ik had niet verwacht dat ik hier ooit als trainer nog terug zou keren", vertelt Advocaat op een persconferentie van zijn huidige ploeg geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Het is een hele warme club."

Wedden

Meer odds

Ook had Advocaat niet verwacht dat hij Van Nistelrooij terug zou zien in het trainersvak. "Ik had niet verwacht dat hij ooit trainer zou worden. Het trainersvak is toch iets waarmee je acht dagen per week bezig bent, het laat je niet los. Hij heeft een prachtige carrière als voetballer gehad en heeft het financieel niet nodig, maar hij is dan toch zo bezeten om met de jeugd aan de slag te gaan. En als je dan de kans krijgt om trainer van het eerste elftal te worden, moet je wel heel stevig in je schoenen staan om nee te zeggen."