'PSV start tegen ADO zonder Simons, winteraanwinst keert terug in basiself'

'PSV start tegen ADO zonder Simons, winteraanwinst keert terug in basiself'

2 maart - 14:33
71

PSV verschijnt donderdagavond voor het duel in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen ADO Den Haag met een gewijzigde opstelling aan de aftrap. Dat vermoedt Rik Elfrink, clubwatcher voor het Eindhovens Dagblad.

Afgelopen zondag ontbrak Patrick van Aanholt nog in de basisopstelling voor het duel met FC Twente (3-1 winst). Hij lijkt tegen ADO weer te gaan spelen. Dat gaat ten koste van Phillip Mwene. De Oostenrijker speelde tegen Twente als rechtsback maar zal zijn plek nu waarschijnlijk af moeten staan aan Mauro Júnior. 

Het ED verwacht daarnaast dat Xavi Simons niet gaat starten. Het is niet duidelijk waarom, maar naar alle waarschijnlijkheid heeft het te maken met het drukke schema van de Eindhovenaren. Guus Til lijkt tegen ADO zijn schoenen te mogen gaan vullen.

Ook zal Van Nistelrooij noodgedwongen een wijziging onder de lat aan moeten brengen. Walter Benítez is voorlopig geblesseerd, waardoor Joël Drommel zich kan opmaken voor een basisplaats. Het duel tussen PSV en ADO begint om 18.45. Mochten de Eindhovenaren winnen, dan voegen ze zich bij Spakenburg en Feyenoord in de halve finales van het bekertoernooi. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mauro Júnior, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Silva.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s