Mommers: In huidige stadion aan onze max

Mommers: "In huidige stadion aan onze max"

Gepubliceerd: zaterdag 23 februari 2008 om 14:25za 23-02-2008 om 14:25

"De B-Side en Vak G zitten nu stampvol", zegt algemeen directeur Theo Mommers in BN/De Stem. "We gaan in stapjes van enkele honderden plaatsen vooruit. Het heeft geen zin om er zo maar een tweede ring op te gooien. Pas als er schaarste en behoefte is, creëren wij ruimte. Maar: succes komt nooit te vroeg."

De directeur legt uit dat de hoge klassering een hoop positieve gevolgen heeft. "Het verlengen van sponsorcontracten verloopt makkelijker, er komt extra vraag naar seizoenkaarten."

"In het havenschap Moerdijk hadden we twee bedrijven die lid waren van de businessclub. Door een actief wervingsprogramma zijn dat er nu 25. En het is met de gemeente natuurlijk lekkerder overleggen met een tweede plaats op de ranglijst."

Veel geld heeft het de Bredase club echter nog niet opgeleverd. "Voor een deel zijn we die inkomsten ook weer kwijt aan winstpremies. Per saldo houden we aan dit seizoen enkele tonnen over. In het huidige stadion, dat elke week zo goed als uitverkocht is, zitten we simpelweg aan onze max."

Lees meer over: NAC Breda

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws