Nederlands getinte Premier League-topper: verhoogde odd voor schot van Weghorst!

Nederlands getinte Premier League-topper: verhoogde odd voor schot van Weghorst!

5 maart - 11:00
0

ADVERTORIAL – Zondagmiddag staat de kraker tussen Liverpool en Manchester United op het programma. Voor Wout Weghorst wordt het de eerste keer dat hij deze wedstrijd speelt. Unibet heeft een mooie verhoogde odd rondom de Nederlandse spits voor je van stal gehaald!

Liverpool – Manchester United: een Engelse topper met Nederlandse tint

Weghorst speelt sinds afgelopen winter voor United en heeft een aantal succesvolle maanden achter de rug. Waar de doelpunten nog uitblijven is de spits wel belangrijk voor de ploeg van Erik ten Hag. Weghorst heeft al een aantal belangrijke assists op zijn naam en met zijn hoge arbeidsethos heeft hij zich geliefd gemaakt op Old Trafford. Zondag wacht hem alleen een pittige kluif.

Weghorst zal de duels gaan uit moeten vechten met niemand minder dan Vrigil van Dijk. Normaal gesproken staan de twee samen op het veld bij het Nederlands elftal, maar zondag staan ze met hun clubs Liverpool en Manchester United toch echt tegenover elkaar. Het zal ongetwijfeld mooie duels op gaan leveren.

De odd

Unibet heeft een mooie odd rondom Weghorst in het leven geroepen. Waar je normaal gesproken voor een schot van hem op doel 2.10 kreeg, staat er nu 3.00 voor. De actie is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van minimaal achttien jaar oud en er kan een maximaal bedrag worden ingezet van €25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s