'We hadden te horen gekregen dat we naar Ibiza gaan als we wonnen van FC Utrecht'

'We hadden te horen gekregen dat we naar Ibiza gaan als we wonnen van FC Utrecht'

06-03-2023 18:17
107

SV Spakenburg ziet kansen in de halve finale van de KNVB Beker tegen PSV. De ploeg van trainer Chris de Graaf had ook graag Feyenoord geloot, maar ze merken ook op dat de Eindhovenaren niet in hun allerbeste doen zijn.

Koen Wesdorp zag als middenvelder van Spakenburg ook de loting van de halve finales en geeft aan dat de teleurstelling overheerste. "Een beetje jammer eigenlijk", vertelt Wesdorp aan Voetbalnieuws. Dat was bij iedereen het gevoel dat overheerste. "Niemand heeft iets met PSV. We hebben al zo vaak gezegd dat we De Kuip in willen. Dit is de minst leuke uitkomst, maar dit is natuurlijk nog steeds een heel mooi potje dat je mag gaan spelen."

Volgens Wesdorp is er in ieder geval geloof op een goede afloop bij de selectie. "We moeten nog maar één keer winnen en dan gaan we alsnog naar De Kuip. Ik denk dat PSV op dit moment van de drie grote de minste is. Dat is enigszins gunstig. Het geloof is er in ieder geval sowieso. We gaan hetzelfde doen als dat we de vorige wedstrijden ook hebben gedaan en dan zien we waar dat dit keer toe leidt."

De spelers van Spakenburg staat ook nog een andere beloning te wachten na de sensationele overwinning op Utrecht. "We hadden te horen gekregen dat we naar Ibiza zouden gaan als we zouden winnen van FC Utrecht. Ik denk dat het wel snel gezegd is. Het is vrij lastig om zoiets te plannen. We zijn nog in onderhandeling wat de bonus van die wedstrijd zal worden, of van het uiteindelijke avontuur. Daar zijn nog geen uitspraken over gedaan."