Sneijder niet onder indruk van Ten Hag-maatregelen: 'Luister je toch niet naar?'

Sneijder niet onder indruk van Ten Hag-maatregelen: 'Luister je toch niet naar?'

07-03-2023 11:36
54

Wesley Sneijder kan het zich niet voorstellen dat de spelers van Manchester United goed hebben geluisterd naar de donderspeech van Erik ten Hag. Na de 7-0 nederlaag bij Liverpool heeft Ten Hag harde noten gekraakt.

Na afloop van het duel op Anfield zou Ten Hag zijn spelers eerst verplicht stil hebben gehouden, zodat ze konden luisteren naar het gejuich uit de Liverpool-kleedkamer. Daarna zou de oefenmeester hebben gedreigd met meerdere zware straffen als zijn ploeg opnieuw een soortgelijke nederlaag zou lijden. Zo worden spelers die bij een volgende blamage door de ondergrens zakken, uit de selectie gezet. Sneijder is echter niet onder de indruk van het handelen van Ten Hag.

"Elke trainer heeft zo zijn eigen bewoordingen, maar een speler gaat op zo'n moment echt niet luisteren naar de trainer", begint de recordinternational van Oranje bij Veronica Offside. "Je hebt 7-0 op je kloten gehad, dan zit je niet te wachten op een trainer die je daar wat vertelt. Die jongens hebben de helft niet meegekregen hoor, dat weet ik zeker."

"Daar luister je toch niet naar? Ik bedoel: je schaamt je kapot", gaat Sneijder verder. "Je zal het gezang en gejuich van Liverpool ongetwijfeld horen, maar voor de rest ben je in jezelf. Dan pak je je telefoon en kijk je wat voor ellende je daar hebt ontvangen."