Mbappé zonder uitgevallen Neymar uit op revanche in de Champions League

Mbappé zonder uitgevallen Neymar uit op revanche in de Champions League

08-03-2023 19:00 Laatste update: 19:10

ADVERTORIAL - Paris Saint-Germain staat woensdagavond voor de zware taak van Bayern München te winnen in de Allianz Arena. In Parijs werd met 0-1 verloren en bovendien moeten Kylian Mbappé en Lionel Messi de klus zonder de zwaargeblesseerde Neymar Jr. zien te klaren.

Statistieken om van te watertanden

PSG heeft de meeste seizoenen geen kind aan de concurrentie in de Ligue 1 en richt zich de afgelopen jaren daarom op een andere doelstelling: het binnenhengelen van de Champions League. De Parijse club won de felbegeerde Europese beker nog nooit, al stond het in 2020 wel in de finale tegen uitgerekend Bayern München. Aan Mbappé en Messi zal het niet liggen dat de club nog altijd op jacht is naar de grootste prijs in het clubvoetbal.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

De Fransman en Argentijn overleggen namelijk uitstekende statistieken in Europa. Mbappé staat dit seizoen op zeven treffers en drie assists in de Champions League, terwijl Messi vier keer scoorde en vier assists gaf. Neymar was dit seizoen met twee goals en drie assists iets minder effectief in Europa, maar gold wel als belangrijk schakelpunt in de aanvalstandem van de Parijzenaren.

Mbappé viel in de thuiswedstrijd tegen Bayern in positieve zin op: de superspits wist twee keer het net te vinden, maar beide treffers werden afgekeurd wegens buitenspel. Nog knapper: de Fransman kwam pas na een uur binnen de lijnen en kreeg in de eerste helft rust van trainer Christophe Galtier. Mbappé zal deze keer in de basis starten om de meubelen te komen redden en dat zal de Duitse verdediging niet lekker zitten.

Bookmaker Unibet heeft een waanzinnige boosted odd die je kan spelen voor deze Europese kraker. Opent Mbappé de score in München? Dan pak je maar liefst zeven keer je inleg! De Fransman staat tot dusver op 30 doelpunten in 30 wedstrijden en kan zijn moyenne van één op één in leven houden. Let op: alleen spelers van 24 jaar en ouder kunnen inzetten op boosted odds.

Bovendien kun je deze week bij Unibet ook de Game of Champions spelen: voorspel zes vragen goed en win €25.000! Meer informatie over de quiz is hier te vinden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.