Sky: Klopp plaatst Ajax-duo op verlanglijstje in zoektocht naar versterkingen

Sky: Klopp plaatst Ajax-duo op verlanglijstje in zoektocht naar versterkingen

08-03-2023 20:26
85

Jürgen Klopp wil komende zomer het mes in de selectie van Liverpool zetten, zo weet de Duitse tak van Sky. Volgens de Duitse omroep heeft de manager flink wat spelers op zijn verlanglijstje gezet, waaronder Jurriën Timber en Edson Álvarez.

De komst van een centrale verdediger, een verdedigende middenvelder en een centrale middenvelder genieten prioriteit op Anfield. The Reds oriënteren zich breed en hebben een flinke lijst samengesteld. Daarop prijkt dus ook het duo van Ajax, aldus Sky. Of Liverpool zich daadwerkelijk voor hen gaat melden, is nog de vraag. De concurrentie is namelijk groot met drie kandidaten per positie.

Zo zouden Klopp en Liverpool bijzondere interesse hebben in Josko Gvardiol, maar de concurrentie voor de Kroaat van RB Leipzig is groot. Ook Timber en Evan N'Dicka (Eintracht Frankfurt) zijn daarom in beeld om de verdediging te versterken. Álvarez geldt als optie als defensieve middenvelder, net als Ismael Bennacer (AC Milan) en Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers). 

Jude Bellingham is de droomversterking centraal op het middenveld. Net als bij Gvardiol zitten echter veel Europese grootmachten achter de Borussia Dortmund-smaakmaker aan. Youri Tielemans en Nicolo Barella dienen als alternatief.