Voorzitter Bayern München prijst De Ligt hemel in: 'Wist niet dat hij zo snel was'

Voorzitter Bayern München prijst De Ligt hemel in: 'Wist niet dat hij zo snel was'

9 maart - 09:40 Laatste update: 09:52
35

Herbert Hainer, de voorzitter van Bayern München, heeft zich na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain uitgelaten over Lionel Messi. De bestuurder vond dat de wereldkampioen niet veel zichtbaar was en kon nog net zijn rugnummer onthouden. Matthijs de Ligt kon juist op veel meer lovende woorden rekenen.

"Ik heb Messi wel gezien ja", vertelde Hainer na de wedstrijd over de Argentijnse aanvaller. "Hij had rugnummer 30 geloof ik? Maar ik praat liever over onze eigen ploeg en die heeft zeer goed gespeeld. Wij doen het op onze eigen manier, de Bayern-manier. Wij bereiken alles op eigen kracht." Bayern München pakte door goals van Eric Maxim Choupo-Moting en Serge Gnabry woensdagavond de overwinning tegen PSG.

Ook had Hainer erg lovende woorden over voor De Ligt, die met een geweldige redding de 1-0 van PSG voorkwam. "Die sliding van De Ligt was echt geweldig. Ik wist niet eens dat hij zo snel was. Hij brengt zoveel stabiliteit in onze defensie. Hij wint bijna elk kopduel daar, heel erg knap."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s