'Spelersgroep Club Brugge neemt standpunt in mogelijke Schreuder-komst in'

'Spelersgroep Club Brugge neemt standpunt in mogelijke Schreuder-komst in'

9 maart - 10:29
47

De spelersgroep van Club Brugge staat achter de mogelijke aanstelling van Alfred Schreuder. De vijftigjarige trainer is in beeld om bij Blauw-Zwart de ontslagen Scott Parker op te volgen.

Schreuder is een belangrijke kandidaat om het stokje van Parker over te nemen. Naar verluidt vormt de contractduur een struikelblok in de onderhandelingen. De oefenmeester wil een meerjarig contract, terwijl Club aan een verbintenis voor onbepaalde tijd denkt. Uit een analyse van Sporza blijkt dat de selectie van de nummer vier van de Jupiler Pro League Schreuder graag terug ziet komen. 'Hij bracht alles wat Parker niet kon brengen: stabiliteit, een plan en vooral resultaten', klinkt het.

Met de clubleiding in Brugge kan de Nederlandse keuzeheer naar verluidt minder goed overweg. Schreuder stond tussen januari en juli 2022 al voor de groep bij Club. 'Hij kon bijvoorbeeld niet zo goed overweg met de inbreng van een Vincent Mannaert (algemeen directeur, red.).' Het zou de reden zijn geweest om niet door te gaan met Schreuder, die na zijn dienstverband in België bij Ajax tekende. Andersom had Schreuder er naar verluidt geen trek in nog een seizoen te blijven bij Club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie