Feyenoord kan koppositie behouden tegen Volendam: pak 50x je inleg bij thuiszege!

Feyenoord kan koppositie behouden tegen Volendam: pak 50x je inleg bij thuiszege!

12 maart - 07:00 Laatste update: 02:03
0

ADVERTORIAL - Feyenoord wist zich donderdag terug te knokken in de Europa League en staat zondag in eigen huis tegenover FC Volendam. Bookmaker Unibet heeft een speciale actie klaarstaan voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg bij een thuisoverwinning van de Rotterdammers! In dit artikel is te lezen hoe de actie in elkaar steekt. 

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel tussen Feyenoord en FC Volendam. Selecteer 'Team wint: Feyenoord' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel vijftig euro mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het Feyenoord om FC Volendam aan de kant te zetten? Dan krijg je €50 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s