Bayern gaat met Abwehrchef De Ligt voor nieuwe cleansheet tegen Duitse laagvlieger

Bayern gaat met Abwehrchef De Ligt voor nieuwe cleansheet tegen Duitse laagvlieger

11-03-2023 13:00

ADVERTORIAL – Na het Europese succes komt Bayern München zaterdag weer in actie in de Bundesliga. Der Rekordmeister speelt in de eigen Allianz Arena tegen FC Augsburg, naar alle waarschijnlijkheid met uitblinker Matthijs de Ligt in de basis. Jack’s heeft een mooie odd rondom de Nederlandse muur voor je in petto!

De Ligt zorgt voor Bayern-cleansheet tegen PSG

Afgelopen dinsdag speelde Bayern één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen in de Champions League. In de Allianz Arena moest een 1-0 voorsprong worden verdedigd tegen Paris Saint-Germain, wat lukte. De Duitse grootmacht wist het sterrenensemble met onder meer Kylian Mbappé en Lionel Messi van scoren te houden en wist er zelf via Eric Maxim Choupo-Moting en Serge Gnabry zelf wel twee in te prikken. Dat Bayern geen tegengoal kreeg, komt overigens voor 99% op het conto van De Ligt.

Aan het eind van de eerste helft besloot Bayern-doelman Yann Sommer met de bal aan zijn voet op avontuur te gaan in de eigen zestien en dat bleek niet helemaal een goed idee. De Zwitser werd de bal afgesnoept, die terecht kwam bij Vitinha. De Portugees had een leeg doel voor zich, maar wist op miraculeuze wijze niet tot scoren te komen. Dat kwam allemaal door De Ligt, die als een ware gladiator in kwam vliegen om de bal van de lijn te houden. Naast dat die actie voor de nodige ademruimte zorgde, leverde het ook mooie beelden op.

Bayern ontvangt Augsburg: de odd

Zaterdagmiddag zal Bayern voor hetzelfde resultaat tekenen tegen FC Augsburg, de nummer dertien uit de Bundesliga. Der Rekordmeister gaat momenteel samen met Borussia Dortmund aan kop in de Duitse competitie, waardoor drie punten hard nodig zijn. Een blik op de statistieken verraadt dat Bayern in zowel aanvallend als defensief opzicht een aantal goede thuiswedstrijden achter de rug heeft. De laatste drie wedstrijden in de Allianz Arena werden zonder tegendoelpunten over de streep getrokken. Voor een overwinning van Bayern ten koste van Augsburg zonder tegendoelpunten krijg je 1.97 bij Jack’s.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.