Tannane slaat terug: 'Niemand komt op voor mij, dus dan doe ik het zelf maar'

Tannane slaat terug: 'Niemand komt op voor mij, dus dan doe ik het zelf maar'

10 maart - 16:18
64

Oussama Tannane is het lang niet altijd eens met de kritiek die hij te verduren krijgt. De creatieveling van NEC vindt dat niemand voor hem opkomt, terwijl hij ook het gevoel heeft dat hij afgerekend wordt op het uiten van zijn mening.

Onder meer Kenneth Perez en Wesley Sneijder waren afgelopen week kritisch op Tannane, nadat de linkspoot klaagde over de arbitrage bij Ajax - NEC. Nu slaat Tannane terug. "Iedereen mag een mening over mij hebben, maar blijkbaar mag ik mijn mening niet meer uiten", begint hij tegenover Omroep Gelderland. "Ik vind dat ik dat altijd moet doen. Ik heb een persoonlijkheid en ik hou ervan om voor mezelf op te komen."

"Ik zie dat niemand voor me opkomt, dus dan moet ik het zelf maar doen." De middenvelder vindt nog steeds dat Edson Álvarez rood had moeten krijgen, nadat hij een elleboogstoot kreeg van de Mexicaan. "Iedereen zegt dat het honderd procent rood is. Maar ik krijg zoiets niet mee. Je hoeft niet voor mij te zijn. Maar we moeten ten allen tijde wel eerlijk blijven. Die dingen heb ik vaker tegen."

"Veel mensen zeggen ook: het lijkt alsof je al een gele kaart krijgt als je een scheetje moet laten. Ik mag niks fout doen, maar daar let ik wel op. Maar het is niet fijn voetballen", vervolgt Tannane. "Ik ben een genieter op het veld, ik wil vooral lekker voetballen. Dat is het belangrijkste voor mij. Wat daar bij komt kijken zijn allemaal bijzaken. Daar wil ik me het liefst niet op richten, maar jammer genoeg zit het niet altijd mee. Het liefst wil ik het over het voetbal hebben. En niet over andere dingen. Maar het lijkt alsof ik nooit mijn mening mag geven, dan bekritiseren ze mij meteen weer. Dat is het nadeel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie