Weghorst timmert aan de weg na eerste treffer op Old Trafford

Weghorst timmert aan de weg na eerste treffer op Old Trafford

12-03-2023 13:00

ADVERTORIAL - Wout Weghorst heeft zich inmiddels in de kijker gespeeld bij Manchester United en maakte zich donderdag populair door zijn eerste treffer te maken op Old Trafford. De Nederlander maakt veel meters, knapt het vuile werk op voor zijn ploeggenoten en staat zondag tegenover hekkensluiter Southampton.

Al ruim 1100 minuten als Red Devil

Weghorst werd in januari weggeplukt van Besiktas en leek in eerste instantie een noodoplossing voor Manchester United. De spits werd gehaald nadat Cristiano Ronaldo het kamp verliet en het verschil tussen de Nederlander en de Portugees werd destijds met hoongelach ontvangen. De boomlange spits heeft echter het tegendeel bewezen en begon al vijftien wedstrijden in de basis onder manager Erik ten Hag. 

De voormalig aanvaller van Heracles Almelo, AZ en VfL Wolfsburg wordt als nummer tien gebruikt en bevindt zich achter uitblinker Marcus Rashford. De Nederlander fungeert vooral als aanspeelpunt en kan met zijn balvastheid andere snellere spelers in stelling brengen. Zo gaf Weghorst al de assist op Rashford in de finale van de League Cup, waarin met 2-0 van Newcastle United werd gewonnen. 

De werkethiek van Weghorst werd meteen opgemerkt bij United, maar daar kwam donderdag ook de eerste treffer op Old Trafford bij. De omgetoverde aanvallende middenvelder tekende voor de 4-1 tegen Real Betis, waardoor United al met anderhalf been in de kwartfinale van de Europa League staat. Weghorst krijgt zondag opnieuw de kans om op Old Trafford te scoren wanneer hekkensluiter Southampton op bezoek komt.

Bij bookmaker Jack's kun je inspelen op de goede vorm van Weghorst en staan mooie odds klaar. Houdt Manchester United de nul, wint de thuisploeg en scoort Weghorst? Dan pak je maar liefst 5.30 keer je inleg!

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.