'Neymar stelt geïnteresseerde clubs teleur en wil loopbaan afsluiten in Parijs'

'Neymar stelt geïnteresseerde clubs teleur en wil loopbaan afsluiten in Parijs'

13-03-2023 10:34 Laatste update: 11:04
43

Neymar wil zijn voetballoopbaan graag afsluiten bij zijn huidige club Paris Saint-Germain. Dat meldt The Athletic. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde medium is de Braziliaan gelukkig in de Franse hoofdstad.

Op dit moment komt Neymar in ieder geval niet in actie voor PSG. Hij raakte geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen Lille OSC en kan daardoor naar alle waarschijnlijkheid het gehele seizoen niet meer in actie komen. De 31-jarige aanvaller ligt tot de zomer van 2025 vast in het Parc des Princes. In 2017 kwam Neymar voor een toentertijd recordbedrag naar de Franse hoofdstad. De clubleiding maakte toen 222 miljoen euro over naar de Catalanen.

Dit seizoen kwam Neymar tot 29 wedstrijden voor zijn huidige club en scoorde hij achttien keer. In totaal deed hij in 173 wedstrijden in zijn loopbaan mee voor PSG en maakte hij 118 doelpunten. Eerder werd hij nog regelmatig gelinkt aan een transfer naar Engeland of terug naar FC Barcelona, maar als het aan de Braziliaan zelf ligt gaat dat er dus niet meer van komen.