Keiharde kritiek PSV-iconen Van de Kerkhof: Nog nooit zo'n koekwaus gezien

Keiharde kritiek PSV-iconen Van de Kerkhof: "Nog nooit zo'n koekwaus gezien"

13 maart - 12:31
174

Jannick van der Laan is niet de favoriete scheidsrechter van Willy en René van de Kerkhof. De voetbaltweeling ergerde zich tijdens de gewonnen thuiswedstrijd van PSV tegen SC Cambuur kapot aan de 'koekwaus'.

"Nog nooit zo'n koekwaus gezien", briest René in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. De afgekeurde goal van Jarrad Branthwaite spande de kroon. "Hoe hij die goal van PSV afkeurt... Dat was een honderd procent zuiver doelpunt. Sangaré kan toch niet wegvliegen?"

Ook broer Willy kapittelt Van der Laan. "Dit is betaald voetbal, dan stuur je toch geen amateur? Laten we het erop houden dat deze jongen nog heel veel moet leren." René vervolgt: "Na een half uur kwam hij erachter dat-ie ook nog op een tv-schermpje kan kijken. Van mij mag deze scheidsrechter nog even in de vrieskast."

Simons
Ook het slordige spel van PSV kon de Kerkhofjes niet bekoren. Xavi Simons was de uitzondering. "Zijn medespelers moeten Xavi een reden geven om hier te willen blijven. Hopelijk is het kwartje nu bij een aantal spelers gevallen", zegt Willy. René houdt zijn hart vast. "Als ik Xavi was en we halen geen Champions League, dan ben ik weg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie