Herboren Memphis hervindt scoringsdrift en wil zich vanavond laten zien aan Koeman

Herboren Memphis hervindt scoringsdrift en wil zich vanavond laten zien aan Koeman

13-03-2023 19:00 Laatste update: 19:00

ADVERTORIAL – Voor de meeste competities geldt dat het voetbalweekend voorbij is, maar niet voor de Primera Divisón: Girona en Atlético Madrid nemen het tegen elkaar op. Bij de Madrilenen heeft Memphis onlangs weer indruk gemaakt en dat is ook Unibet niet ontgaan. Speel als bestaande speler mee met deze verhoogde odds en profiteer als nieuwe speler van de welkomstbonus!

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

Memphis heeft basisdebuut uitbetaald

Ruim een week geleden mocht Memphis voor het eerst sinds zijn transfer van FC Barcelona in de basis beginnen bij Atlético Madrid. Diego Simeo gaf de Oranje-international de kans om zich te laten zien tegen Sevilla, in een tweemans voorhoede samen met Antoine Griezmann. Een betere start kon Memphis zich niet wensen, want na ruim 25 minuten voetballen had hij er al twee inliggen. De twee doelpunten – die allebei een sprankje schoonheid in zich hadden – bleken het startschot voor een Madrileense oorwassing. Atlético won het duel met liefst 6-1 van Sevilla.

De zon schijnt weer boven het Wanda Metropolitano

De ruime overwinning van Atlético is overigens geen incident. De Rojiblanco’s doorliepen een vrijwel dramatische eerste seizoenshelft, waarin maar zeven keer in de competitie werd verloren. Daarnaast kwam de ploeg van Simeone ook niet verder in Europa. Atlético werd laatste in de Champions League-groep met FC Porto, Club Brugge en Bayer Leverkusen.

In de tweede seizoenshelft is alles anders. De laatste keer dat de Madrilenen verloren dateert alweer van 8 januari, tegen koploper Barcelona (0-1). Atlético heeft zich dan ook flink terug weten te knokken en staat momenteel derde in La Liga, in punten gelijk met nummer vier Real Sociedad maar ook met één wedstrijd minder gespeeld. Girona – de tegenstander van vanavond – doet het met een twaalfde plek ook niet onaardig.

De odd

Ook Unibet geloof in een nieuw succes voor Memphis, die zich maandag ook nog één keer van zijn beste kant zal willen laten zien aan Ronald Koeman. De bondscoach maakt aanstaande vrijdag namelijk de definitieve selectie van Oranje bekend. De bookmaker geeft je drie keer je inleg wanneer de Oranje-international het net weet te vinden. Denk je dat Memphis tot scoren komt en Alético de wedstrijd ook wint? Dan krijg je door de Uniboost zelfs 4.50 keer je inleg terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.