De Mos ziet nieuw tandem ontstaan bij PSV: Daar kun je wel op voortborduren

De Mos ziet nieuw tandem ontstaan bij PSV: "Daar kun je wel op voortborduren"

13 maart - 16:45
37

Aad de Mos hoopt dat PSV heeft geleerd van de wedstrijd tegen SC Cambuur. De Eindhovenaren kwamen stroef op gang tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. De Mos ziet ook dat er iets ontstaat tussen Fábio Silva en Xavi Simons.

PSV won zondag weliswaar met 5-2 van Cambuur, maar toch had de nummer vier van de Eredivisie het in de eerste helft lastig. "Cambuur heeft wel verschillende kansen uitgespeeld omdat er wel voetbal in zit", vertelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Men kijkt dan alleen maar naar de ranglijst, maar dat moet je niet doen. Dan zou niemand kunnen voetballen in Nederland."

"Je ziet dat al die ploegen het Ajax en Feyenoord moeilijk kunnen maken. Maar dat neemt niet weg dat PSV zich niets kan veroorloven, dat moeten ze wel beseffen", is De Mos vervolgens duidelijk. "Ik hoop dat ze hiervan leren, met het oog op de wedstrijd van dit weekend, tegen Vitesse."

Simons en Silva speelden samen een belangrijke rol in de overwinning die PSV uiteindelijk over de streep wist te trekken. "Je hebt het geluk dat er toch een soort chemie ontstaat tussen Silva en Simons. Daar kun je wel op voortborduren", besluit De Mos.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie