'Van Ewijk staat nog altijd op de radar van PSV, Heerenveen wil miljoenen zien'

'Van Ewijk staat nog altijd op de radar van PSV, Heerenveen wil miljoenen zien'

13 maart - 23:12
110

PSV wil Milan van Ewijk nog steeds naar Eindhoven halen. Vorig jaar viel de naam van de rechtsback al bij de club, nu is Van Ewijk in beeld zijn om deze zomer naar het Philips Stadion te komen. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

PSV zou zo'n vier tot vijf miljoen euro op tafel moeten leggen om Van Ewijk los te kunnen weken bij sc Heerenveen, zo klinkt het. Meerdere bronnen en het management van de verdediger bevestigen de Eindhovense interesse. PSV is bezig met de invulling van de rechtsbackpositie voor volgend seizoen, omdat daar 'een grote uitdaging' ligt.

Op dit moment speelt Phillipp Mwene op die plek, maar de Oostenrijker is nooit helemaal onomstreden geweest in Eindhoven. Daarnaast wordt Jordan Teze niet gezien als een echte rechtsback. Het is voor PSV ook een optie om Shurandy Sambo terug te halen van Sparta. De back wordt dit seizoen verhuurd aan de Rotterdamse club, dat ook een optie tot koop bedongen heeft. PSV heeft echter weer een eventuele terugkoopoptie op Sambo.

Het is niet duidelijk hoe concreet de nummer vier van de Eredivisie nu is voor Van Ewijk. De geboren Amsterdammer kan met een transfer naar PSV in de voetsporen van Denzel Dumfries treden: de twee waren allebei nog tot hun achttiende actief als amateur, speelden daarna in de onderkant van de Eredivisie om via Heerenveen de overstap naar het Philips Stadion te maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie