Telegraaf: Ajax bezig met zomerse komst van AZ-middenvelder Reijnders

Telegraaf: Ajax bezig met zomerse komst van AZ-middenvelder Reijnders

14 maart - 06:57 Laatste update: 17:53
382

Ajax is bezig met de komst van Tijjani Reijnders. Dat meldt De Telegraaf. De middenvelder van AZ is inmiddels gevraagd of hij ervoor openstaat om een transfer te maken naar Amsterdam.

Met de interesse van Ajax in Reijnders lijken de Amsterdammers alvast voor te sorteren op het aanstaande vertrek van Edson Álvarez, die afgelopen zomer ook al naar Chelsea kon vertrekken. Ajax beloofde de Mexicaan destijds wel mee te werken bij een nieuwe kans en een juist bod. 

Mochten de Amsterdammers daadwerkelijk doorpakken voor Reijnders, dan zal er diep in de buidel moeten worden getast. De 24-jarige Reijnders, die begin dit seizoen ook interesse genoot van Feyenoord en FC Twente, verlengde onlangs nog zijn contract bij AZ tot medio 2027. Technisch directeur Max Huiberts kan daardoor de hoofdprijs vragen. 

Reijnders maakte in 2017 op negentienjarige leeftijd de overstap van PEC Zwolle naar AZ. In zijn eerste drie seizoen in Alkmaar speelde hij voornamelijk voor Jong AZ. Ook werd hij verhuurd aan RKC Waalwijk. Dit seizoen is hij een van de dragende krachten bij de club van trainer Pascal Jansen. Vorige week werd bekend dat er ook serieuze interesse vanuit de Serie A is voor de middenvelder, die ontbrak in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s