Test jouw kennis met de Game of Champions en maak kans op 25.000 euro!

Test jouw kennis met de Game of Champions en maak kans op 25.000 euro!

14 maart - 15:00
0

ADVERTORIAL - Dinsdag en woensdag gaat de Champions League weer van start met de laatste returns in de achtste finales. Bookmaker Unibet heeft hiervoor de Game of Champions geïntroduceerd: voorspel alle vragen goed en win €25.000! Bovendien kunnen nieuwe spelers meteen inzetten op het miljardenbal met €40 aan Free Bets!

De Game of Champions zit simpel in elkaar: log in op jouw Unibet-account, voorspel de vragen en maak kans op 25.000 euro! Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan de actie. Weet jij precies hoe de vork in de steel zit bij FC Porto - Internazionale en Manchester City - RB Leipzig? Daag jezelf uit en beantwoord de zes vragen correct!

Unibet stelt ook een Bet Builder boost van 25% beschikbaar voor Europees voetbal! Stel een combinatiebet samen met de Bet Builder voor een wedstrijd uit de Champions League, Europa League of Conference League en de optie verschijnt in je betslip.

Nieuwe spelers krijgen bovendien €40 aan Free Bets nadat ze zich aanmelden voor een account bij de bookmaker en hun eerste €10 spelen! Zie jij Erling Haaland wel doel treffen tegen Leipzig of denk je dat Porto stunt tegen Inter? Bij Unibet mis je niets van de Champions League, met uiteraard de hoogste quoteringen.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s