Haaland had graag negentig minuten gespeeld: 'Wilde die dubbele hattrick maken'

Haaland had graag negentig minuten gespeeld: 'Wilde die dubbele hattrick maken'

14 maart - 23:45
19

Erling Haaland was blij met zijn ongelooflijke aantal van vijf goals tegen RB Leipzig, maar de aanvaller was nog blijer met de prestatie van zijn team. Toch liet de Noor achteraf ook nog wel even doorschemeren, dat hij graag zijn zesde nog had gemaakt.

"Ik ben zeker blij met de manier waarop we dit gewonnen hebben", vertelt Haaland na afloop van zijn masterclass bij beIn Sports. "Maar ik zei gelijk tegen Pep Guardiola toen ik werd gewisseld, dat ik graag een dubbele hattrick had gemaakt. Maar ik kan er niks aan doen, soms moet je er gewoon even vanaf." Haaland werd in minuut 63 naar de kant gehaald voor Julian Alvarez. 

Haaland durft het in ieder geval nog niet aan om Manchester City de favoriet te noemen voor de Champions League. "Daar wil ik niet over praten, je weet dat ik saai moet blijven. We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Ik hou wel echt van deze competitie. Ik hou gewoon van de Champions League." Dit seizoen maakte Haaland al tien doelpunten in vijf wedstrijden in het miljardenbal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s