'United en Chelsea willen shoppen bij Dortmund, dat flink bedrag kan opstrijken'

'United en Chelsea willen shoppen bij Dortmund, dat flink bedrag kan opstrijken'

15 maart - 12:02
10

Gregor Kobel heeft zich in de kijker gespeeld bij Manchester United en Chelsea. De twee Premier League-clubs willen zich 'strategisch' versterken met een nieuwe doelman.

United en Chelsea houden Kobel nauwlettend in de gaten, meldt onder meer Sport1. David de Gea heeft nog een contract tot medio 2024 en het is niet uitgesloten dat hij nog een transfer zal maken. De Borussia Dortmund-goalie liet zich ondertussen uitstekend gelden in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea, dat de Zwitser ook begeert. Sport1 meldt dat vertegenwoordigers van de 25-jarige doelman al gesprekken hebben gevoerd met de club uit Londen. Er zijn ook nog andere clubs in de markt, die niet bij naam genoemd worden.

Kobel kwam in de zomer van 2021 over van VfB Stuttgart voor een bedrag van vijftien miljoen. De voormalig TSG Hoffenheim-keeper heeft nog drie jaar contract bij Dortmund, dat geen druk voelt om te verkopen. Mede daardoor kan de nummer twee van Duitsland een mooie transfersom vragen voor de Zwitsers international. Kobel is dit seizoen erg belangrijk voor het team van coach Edin Terzic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie