Feyenoord krijgt snel uitsluitsel over optie: 'Geen idee hoe het verder gaat'

Feyenoord krijgt snel uitsluitsel over optie: 'Geen idee hoe het verder gaat'

15-03-2023 11:46 Laatste update: 12:54
30

Ramon Hendriks weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De verdediger herstelde onlangs van een kruisbandblessure, terwijl FC Utrecht op korte termijn moet bepalen of het de optie tot koop op Hendriks gaat lichten. De jeugdinternational spreekt zich ook uit over zijn voorspoedige revalidatie.

Feyenoord verhuurde Hendriks afgelopen zomer aan Utrecht. In de voorbereiding scheurde hij zijn kruisband echter af. Er werd gevreesd dat Hendriks nooit een officiële wedstrijd zou spelen voor de Domstedelingen, maar zijn herstel verliep voorspoedig. Daardoor maakte hij afgelopen weekend zijn debuut tegen NEC. "Natuurlijk zitten er donkere dagen tussen. Maar als ik andere jongens spreek die hetzelfde hebben gehad, stond ik er nog best positief in. De knop is best snel omgegaan", blikt Hendriks terug in gesprek met Voetbal International.

Nu is de linkspoot weer voetballer, maar Utrecht zal op korte termijn moeten beslissen of het de optie tot koop gaat lichten. "Hoe het vervolgens verder gaat? Ik heb momenteel geen idee", is Hendriks eerlijk. "Dit was natuurlijk pas mijn eerste officiële wedstrijd voor Utrecht. Eerlijk gezegd moet ik nog horen wat de bedoeling is. Voor mij is het zaak om fit te blijven én nog fitter te blijven om de negentig minuten goed aan te kunnen."