Feyenoord moet klus afmaken in de Kuip: tot 100x je inleg bij bereiken kwartfinale

Feyenoord moet klus afmaken in de Kuip: tot 100x je inleg bij bereiken kwartfinale

16 maart - 15:00 Laatste update: 15:05
0

ADVERTORIAL - Feyenoord neemt het donderdag op tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League en heeft het spannend gehouden door onnodig gelijk te spelen in Warschau. De ploeg van Arne Slot domineerde de wedstrijd, maar moet nu winnen in de Kuip om de kwartfinale van het toernooi te bereiken. Bookmaker Jack's pakt uit voor deze wedstrijd: pak tot 100x je inleg wanneer Feyenoord de volgende ronde bereikt!

Hoe werkt de actie van Jack's?

Ga naar de website van Jack's via een van de links in dit artikel. Maak een account aan en doe vervolgens een storting op je nieuwe account. Bij een storting van minimaal €20 ontvang je de x50 boost en bij een storting vanaf €100 ontvang je zelfs de x100 boost!

Ga na het ontvangen van je boost naar de wedstrijd Feyenoord - Shakhtar Donetsk en zet in op de bet 'Team bereikt volgende ronde: Feyenoord'. Let op: het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.

Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar en ouder. De maximale inleg voor de bet bedraagt €1, maar minder inzetten is ook altijd toegestaan. Weet Feyenoord opnieuw een fraaie Europese reeks neer te zetten door de kwartfinale van de Europa League te bereiken? Dan pak je tot 100 euro! Stunt Shakhtar in Rotterdam? Dan verlies je één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s