Ajax kan nekslag krijgen in de titelstrijd: 100 x je inleg wanneer Feyenoord wint!

Ajax kan nekslag krijgen in de titelstrijd: 100 x je inleg wanneer Feyenoord wint!

19 maart - 13:30 Laatste update: 18:22
0

ADVERTORIAL – Aanstaande zondag staat dé wedstrijd van het Eredivisieseizoen op de planning: de Klassieker. Ajax heeft maar één doel en dat is het gat van drie punten met koploper Feyenoord ongedaan maken, terwijl de Rotterdammers maar wat graag uit willen lopen. Denk je dat Feyenoord dit lukt? Unibet geeft je liefst honderd keer je inleg wanneer Feyenoord in de Johan Cruijff Arena wint!

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van Ajax en Feyenoord. Selecteer 'Team wint: Feyenoord' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel honderd euro mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het Feyenoord om misschien wel de beslissende tik uit te delen in de race om de titel? Dan krijg je €100 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s