Karlsson kan AZ naar stunt dirigeren na uitoverwinning op gigant Lazio

Karlsson kan AZ naar stunt dirigeren na uitoverwinning op gigant Lazio

16 maart - 17:45
0

ADVERTORIAL - AZ Alkmaar wist vorige week dinsdag tegen alle verwachtingen in te winnen op bezoek bij SS Lazio en moet de klus donderdagavond afmaken in het AFAS Stadion. De Alkmaarders zullen vooral rekenen op Jesper Karlsson, die in het uitduel nog beide assists voor zijn rekening nam. 

AZ kan stunt voltooien

Maar weinig mensen zullen anderhalve week geleden rekening hebben gehouden met een overwinning van AZ op bezoek bij Lazio. De Romeinse club won het weekend daarvoor nog van koploper SSC Napoli en begon als absolute favoriet aan het tweeluik met de Alkmaarders. In de openingsfase werd de ploeg van Pascal Jansen behoorlijk scheel getikt, maar in de tweede helft herpakte de ploeg zich bijzonder knap.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Door treffers van Vangelis Pavlidis en Milos Kerkez wist de Nederlandse club zelfs een achterstand om te buigen in een voorsprong en ondanks druk van de Italianen bleef deze voorsprong behouden. Karlsson gaf de assists voor beide goals en zal ook donderdag zijn ploeg moeten dirigeren om de volgende ronde te bereiken in de Conference League. 

AZ zal aan het duel beginnen met de gedachte dat als van Lazio kan worden gewonnen, elke ploeg te pakken is in de Conference League. Karlsson liet in Rome al zien een duel om te kunnen gooien en kan dat donderdag opnieuw doen in Alkmaar. Een assist van de Zweed levert je maar liefst 3.50 keer je inleg op bij bettingpartner Unibet. Karlsson ontbrak in de eerste seizoenshelft vanwege een zware blessure en miste zestien wedstrijden. Desondanks staat de teller dit seizoen op zes treffers en maar liefst acht assists.

Gaan de Alkmaarders er met de volle buit vandoor? Een thuisoverwinning van AZ en een assist van Karlsson levert je maar liefst 6.75 keer je inleg op met de boosted odd van Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s