AZ-spelers maken reclame voor zichzelf: 'Minder seizoen, volop interesse'

AZ-spelers maken reclame voor zichzelf: 'Minder seizoen, volop interesse'

16 maart - 23:29
40

De spelers van AZ hebben zichzelf in de etalage gezet door SS Lazio twee keer te kloppen in de achtste finales van de Conference League. Die conclusie trekken de analisten van ESPN.

"De uitdaging voor de spelers van AZ om zich te meten op het Europese niveau zorgt voor nét wat meer adrenaline", constateert Pierre van Hooijdonk bij Studio Europa. Kenneth Perez kan dat beamen. "Europees voetbal is altijd leuker en spannender. Het is een kans om jezelf te laten zien. Jesper Karlsson heeft bijvoorbeeld een wat minder seizoen, maar door deze twee wedstrijden zal er weer volop interesse komen. Denk ook aan Milos Kerkez."

Marciano Vink moet meteen aan Tijjani Reijnders denken. "Dat is ook knap, hè", doelt hij op het nieuws over de sluimerende belangstelling van Ajax. "Ondanks het feit dat er zoveel over je wordt gesproken, toch weer zo'n goede wedstrijden op de mat leggen... Dat betekent dat je heel stoïcijns bent en je het allemaal van je af kunt zetten. Heel AZ krijgt hier vleugels van. Als ze dit kunnen, kunnen ze in de competiie ook alles aan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie