Reijnders bespreekt Ajax-interesse: 'Wil mezelf altijd in picture spelen'

Reijnders bespreekt Ajax-interesse: 'Wil mezelf altijd in picture spelen'

16 maart - 23:44
21

Tijjani Reijnders laat zich niet van de wijs brengen door de vermeende belangstelling van Ajax. De 24-jarige middenvelder van AZ behoorde donderdag opnieuw tot de uitblinkers in het Conference League-duel met SS Lazio (2-1).

Reijnders genoot zelf ook op het veld. "Hier speel je voor. Op een gegeven moment hadden we een paar heel mooie aanvallen, dan kan er wel een glimlachje vanaf. Dat zag je terug in ons spel, er was veel spelvreugde. Maar daarnaast werkte we ook heel hard. Ik ben heel trots op dit team", vertelt hij aan Veronica. Het enige kritiekpuntje is dat AZ niet meer afstand nam. "Ik raak zelf twee keer de paal, Jens (Odgaard, red.) ook. Er konden er meer in, maar het was een mooie pot tegen zo’n grote club."

Door zijn goede prestaties bij AZ wordt Reijnders onder meer in verband gebracht met Ajax. "Natuurlijk lees je dat. Voor mij is het nu volle focus op AZ. We zijn aan een heel goed seizoen bezig. Ik wil mij niet laten afleiden, ik laat het eigenlijk aan me voorbij gaan", aldus de dynamische middenvelder, die met Pascal Jansen wel sprak over de interesse. "Dat was een goed gesprek tussen ons, meer kan ik daar niet over zeggen. De trainer zei dat het een mooi compliment is, zo zie ik het ook."

De deur voor een transfer in de zomer lijkt niet helemaal dicht. "Ik wil mezelf elke wedstrijd laten zien en in de picture zetten, daar helpt het team ook bij. Uiteindelijk zie ik het in de zomer wel wat er gebeurt. Ik heb hier ook niet voor niets een contract tot de zomer van 2027 getekend", besluit Reijnders.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie