Razend spannende Klassieker in de maak: 100x je inleg als Ajax in eigen huis wint!

Razend spannende Klassieker in de maak: 100x je inleg als Ajax in eigen huis wint!

19 maart - 11:00 Laatste update: 18:22

ADVERTORIAL - Ajax en Feyenoord staan zondag tegenover elkaar in een ontzettend spannende editie van de Klassieker. De Amsterdammers hebben een week rust gekregen, terwijl Feyenoord over Shakhtar Donetsk heen raasde en met veel vertrouwen naar de hoofdstad zal afreizen. Bookmaker Unibet heeft een unieke actie klaarstaan voor deze kraker: pak 100x je inleg bij een overwinning van Ajax!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel tussen Ajax en Feyenoord. Kies je winnaar bij 'Reguliere speeltijd: Ajax' en de boost verschijnt in je betslip. Het is belangrijk dat je exact voor deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er maar liefst honderd euro mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Brengt Ajax de spanning terug in de Eredivisie met een fraaie thuiszege? Dan pak je tot honderd euro! Wordt het gelijk of wint Feyenoord? Dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s