Champions League-loting: absolute kraker en Italiaans onderonsje in kwartfinale

Champions League-loting: absolute kraker en Italiaans onderonsje in kwartfinale

17 maart - 12:15 Laatste update: 13:45
68

De loting voor de kwartfinales van de Champions League heeft mooie affiches opgeleverd. Manchester City en Bayern München stuiten op elkaar, terwijl Real Madrid en Chelsea elkaar ook ontmoeten in het miljardenbal.

Vrijdagmiddag werd er vanaf 12.00 uur geloot voor de kwartfinales van de Champions League. Die worden afgewerkt op 11 en 12 en 18 en 19 april. Naast de clashes van Man City, Bayern, Real en Chelsea is er ook een Italiaans onderonsje in de kwartfinales: Napoli en AC Milan ontmoeten elkaar.

Er is ook direct doorgeloot voor de halve finale van de Champions League. Daarin gaan de winnaars van Real - Chelsea en City - Bayern het tegen elkaar opnemen. Internazionale, Benfica, AC Milan en Napoli strijden om het andere finaleticket. In de eindstrijd zien we dus sowieso een team dat normaal gesproken niet zo ver doorstoot in de Champions League.

Ook is het al duidelijk welke teams op papier thuis kunnen spelen in de finale. Het gaat om  Real Madrid, Chelsea, Manchester City of Bayern München. De finale vindt op 10 juni plaats in Istanbul, de halve finales worden in mei afgewerkt.

De volledige Champions League-loting voor de kwartfinales:
Real Madrid - Chelsea
Internazionale - Benfica
Manchester City - Bayern München
AC Milan - Napoli

De mogelijke halve finales van de Champions League:
Real Madrid/Chelsea - Manchester City/Bayern München
AC Milan/Napoli - Internazionale/Benfica 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie