Ten Hag loopt potentiële United-koper tegen het lijf: 'hebben elkaar hand geschud'

Ten Hag loopt potentiële United-koper tegen het lijf: 'hebben elkaar hand geschud'

17 maart - 14:45
8

Erik ten Hag heeft vrijdag kennisgemaakt met Sir Jim Ratcliffe. De steenrijke zakenman is in de markt om Manchester United over te nemen van de familie Glazer. Ten Hag heeft de ontmoeting met Ratcliffe echter kort gehouden.

Het is bekend dat de familie Glazer United in de uitverkoop heeft gezet. Er zijn verschillende partijen in de markt, onder wie Ratcliffe. Op zijn persconferentie vertelt Ten Hag dat hij de zakenman heeft ontmoet op het trainingscomplex van The Red Devils. "Ik heb hem net ontmoet, we hebben elkaar de hand geschud", zegt de Nederlandse manager.

"Maar ik ben nu gefocust op de wedstrijd van komend weekend, tegen Fulham (in de kwartfinale van de FA Cup, red.). Dat is een groot duel, al onze focus is daarop gericht. Anderen mensen binnnen de club hebben te maken met potentiële investeerders."

United kan met een goed gevoel toewerken naar het treffen met Fulham. Donderdag verzekerde de ploeg zich namelijk van de kwartfinale van de Europa League, door Real Betis voor de tweede keer te verslaan. In het tweede Europese toernooi is Sevilla de tegenstander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie