Van Hanegem verwacht 'zak geld': 'Feyenoord gaat veel plezier beleven aan hem'

Van Hanegem verwacht 'zak geld': 'Feyenoord gaat veel plezier beleven aan hem'

17 maart - 17:08
42

Willem van Hanegem kijkt niet raar op als Feyenoord over een paar jaar 'heel veel geld' verdient aan Santiago Gimenez. De Kromme ziet dat de spits over een specifieke kwaliteit beschikt. Van Hanegem sluit daardoor niet uit dat Gimenez een topspits in Europa gaat worden.

Gimenez is de laatste weken één van de grote uitblinkers bij Feyenoord. Ook bij de monsterzege op Shakhtar Donetsk (7-1) kwam hij sterk voor de dag. "Of Gimenez op een dag een Europese topspits kan worden? Dat zou kunnen", zegt Van Hanegem daags na het duel in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Ik hoop het in ieder geval. Niet alleen voor hem, maar ook voor Feyenoord."

"Ik denk dat ik er als trainer wel vertrouwen in zou hebben", gaat Van Hanegem verder. "Sommige spitsen zijn egoïstisch. Maar als je ook het vermogen hebt om wel eens naast je te kijken, dan denk ik dat Feyenoord heel veel plezier aan hem kan beleven. Zowel op het veld als over een paar jaar, als er dan een zak geld binnenkomt. Dan gaat hij heel veel geld opbrengen."

Feyenoord pikte Gimenez afgelopen zomer voor een miljoen of vier op uit Mexico. Hij begon het seizoen als tweede spits, maar inmiddels is de international onomstreden in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie