ADO wil langer door met Advocaat: 'Heb er wel lol in, maar gaat veel tijd in'

ADO wil langer door met Advocaat: 'Heb er wel lol in, maar gaat veel tijd in'

18 maart - 08:40
29

ADO Den Haag wil langer door met Dick Advocaat. De 75-jarige hoofdtrainer van de Keuken Kampioen Divisie-club kan zijn contract verlengen.

Advocaat ging eind november in zee met ADO, de club van van zijn geboortestad. Het doel was om ADO er weer bovenop te helpen, na een mindere fase onder Dirk Kuijt. Advocaat werd in eerste instantie aangesteld tot het einde van het seizoen, maar de club wil nu langer door met de ervaren oefenmeester. 

ADO heeft een tweetal functies voor Advocaat in gedachten. Zo kan hij langer aanblijven als hoofdrainer, maar kan hij ook aan de slag als technisch adviseur. Voor aanvang van het verloren duel met Willem ll van vrijdagavond reageerde Advocaat op een eventueel langer verblijf. "Ik het het vanmiddag gehoord. Maar dat is allemaal een beetje snel. Ik wil er even de tijd voor nemen. Ik heb er wel lol in, maar er gaat ontzettend veel tijd in zitten. Ik moet er dus nog goed over nadenken", aldus Advocaat voor de camera van ESPN

De oud-bondscoach werd even daarvoor nog gekozen tot beste trainer in de derde periode van de KKD. Advocaat bekleedt met ADO momenteel de dertiende plek op de ranglijst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie