Woedende Van Seumeren bij Utrecht: 'Wat hij zei? No idea, it was in Dutch'

Woedende Van Seumeren bij Utrecht: 'Wat hij zei? No idea, it was in Dutch'

18 maart - 21:02
66

Een woedende Frans van Seumeren ging in de kleedkamer tekeer tegen de spelers van FC Utrecht na de 1-2 nederlaag tegen Go Ahead Eagles. Trainer Michael Silberbauer toont begrip voor de eigenaar. 

"Dit heeft allemaal te maken met emoties. Hij is teleurgesteld en dat zijn we allemaal. Hij wilde winnen, en dat wilden we allemaal. We zijn geen van allen tevreden en moeten nu een manier zien te vinden om dit om te draaien. Het is een negatieve spiraal en daar moeten we uit zien te komen", reageert Silberbauer bij De Telegraaf op het opmerkelijke bezoekje van Van Seumeren.

De Deen maakt na de derde opeenvolgende thuisnederlaag een aangeslagen indruk. "Het is momenteel moeilijk. Het is niet vandaag begonnen. We zaten al in een negatieve spiraal. Nu moeten we het bloeden zien te stoppen en een manier zien te vinden om hier uit te komen. We moeten als team dichter bij elkaar komen. We moeten het weer positief zien te krijgen."

Ramon Hendriks wilde niet kwijt wat Van Seumeren zei. "Ik was niet verbaasd dat hij in de kleedkamer kwam. We zijn allemaal teleurgesteld en hij was ook teleurgesteld. Wat er gezegd is, moet tussen de Utrecht-muren blijven." Dat zal voor Taylor Booth geen probleem zijn. "Wat hij heeft gezegd? No idea, it was in Dutch", aldus de Amerikaan, die voor het eerst is opgeroepen voor de nationale ploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie