Kieft: 'Zo'n jongen gaat gewoon het verschil maken voor Feyenoord tegen Ajax'

Kieft: 'Zo'n jongen gaat gewoon het verschil maken voor Feyenoord tegen Ajax'

19 maart - 07:50
72

Wim Kieft denkt dat Orkun Kökcü en Santiago Gimenez zondag het verschil kunnen maken voor Feyenoord in De Klassieker tegen Ajax. De analist is vol lof over de aanvoerder en spits van de Rotterdammers.

Kieft denkt dat Kökcü veel baat heeft gehad bij de komst van Arne Slot. "Eerst was het heel veel uit stand, maar die gozer rent zich nu helemaal kapot. Dat heeft hij sinds Slot er is. Hij is echt een openbaring", stelt de voormalige spits bij Veronica Offside.

Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International weet dat Kökcü twee jaar geleden nog 'een nummer tien met afgezakte kousjes' was. "Maar hij heeft zelf ook de omslag gemaakt. Slot zei na dat duel met FC Drita: dit kan zo niet langer. Toen is hij naar een sportschool in Rotterdam gegaan, waar hij als een gek is gaan trainen."

Naast Kökcü is Kieft ook te spreken over Gimenez. Hij verwacht dat ook de Mexicaan een grote rol kan spelen tegen Ajax zondag. "Hij weet precies waar de ruimte ligt. Het is ook de periode waar Feyenoord op dit moment in zit. Het draait allemaal lekker, ze gaan naar Amsterdam toe. Ik denk dat zo'n jongen voor jou het verschil gaat maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie