Cillessen en 'eerlijke jongen' Kramer in de clinch: 'Maak je niet druk'

Cillessen en 'eerlijke jongen' Kramer in de clinch: 'Maak je niet druk'

19 maart - 20:30
34

Jasper Cillessen zou zich niet druk moeten maken om Michiel Kramer. Dat stelt Hans Kraay. De doelman van Cilessen deed na de zege van NEC op RKC Waalwijk (1-3) publiekelijk zijn beklag.

Cillessen beweerde dat Kramer in de wedstrijd bewust op hem doorliep, waardoor hij een sneetje in zijn gezicht opliep. "Dit is al de derde of vierde keer in mijn carrière", aldus de Oranje-international. Kramer waste zijn handen in onschuld. "Als hij over mij wil praten, dan moet hij dat lekker doen."

"Kramer is zo'n ongelooflijk eerlijke jongen. Als hij dit zegt, geloof ik hem", reageert Kraay bij ESPN. "Ik vind Cillessen echt een heel goede keeper, maar hij moet zich er niet zo druk om maken. Negeer het gewoon en zeg: het maakt niet uit, volgende vraag, we hebben gewonnen en ik ga lekker naar het Nederlands elftal. Klaar."

Cillessen en Kramer hebben een geschiedenis: jaren geleden kreeg de toenmalige spits van ADO Den Haag een schorsing aan zijn broek, omdat hij de Ajacied van toen een elleboogstoot gaf. Volgens Henk ten Cate ging Kramer ook zaterdag bewust over de schreef. "Daar hoef je toch niet over na te denken? Het is een onnatuurlijke beweging."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie