LIVE-discussie: Dijkhuizen kiest voor basisdebutant in cruciaal degradatieduel

LIVE-discussie: Dijkhuizen kiest voor basisdebutant in cruciaal degradatieduel

19 maart - 13:55
4

Naast al het geweld rond de Klassieker nemen ook Excelsior en SC Cambuur het tegen elkaar op. Dat duel is zeer interessant voor de staart van de ranglijst, aangezien de Friezen de hekkensluiter zijn en de Rotterdammers daar maar vier punten boven staan.

Bij Excelsior geeft trainer Marinus Dijkhuizen de 21-jarige Arthur Zagre zijn basisdebuut. De Fransman werd deze zomer op huurbasis overgenomen van AS Monaco. Verder keert Kik Pierie terug in de selectie van de Rotterdammers. Hij wordt gehuurd van Ajax, maar was lange tijd niet aanwezig vanwege een blessure. Redouan El Yaakoubi is aanvoerder, maar hij speelt met een alternatief voor de OneLove-band.

Cambuur moet het zondag stellen zonder Silvester van der Water. Onder andere Ben Rienstra is wel weer terug bij de wedstrijdselectie, al begint hij wel op de bank. Trainer Sjors Ultee geeft Sai van Wermeskerken de voorkeur boven Doke Schmidt. Hij begint op de bank zondag.

Volledige opstellingen:

Excelsior: Van Gassel; Horemans, El Yaakoubi, Agrafiotis, Nieuwpoort; Goudmijn, Azarkan, Zagre, Baas, Koopmeiners; Lamprou.
Cambuur: Ruiter; Van Wermeskerken, Bangura, Smand, Bergsma; Van Kaam, Paulissen, Foor; Balk, Mahi, Johnsen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie