Niet Hartman, maar Idrissi komt goed weg bij Feyenoord: 'Volgens mij gewoon rood'

Niet Hartman, maar Idrissi komt goed weg bij Feyenoord: 'Volgens mij gewoon rood'

19 maart - 15:43 Laatste update: 15:46
114

Karim El Ahmadi en Marciano Vink vinden het terecht dat Quilindschy Hartman is ontsnapt aan zijn tweede gele kaart, maar de analisten zijn alsnog van mening dat Feyenoord nu met tien man op het veld had moeten staan in De Klassieker. Oussama Idrissi moest volgens de twee wel rood krijgen voor zijn charge op Owen Wijndal.

Hartman werd al na 25 minuten gewisseld bij Feyenoord. Eerst kreeg hij geel voor een overtreding op Steven Berghuis, daarna werkte hij ook Mohammed Kudus stevig tegen de vlakte. "Het ligt aan de wedstrijd", zegt Vink. "Er wordt hard gespeeld en op het middenveld werden er ook overtredingen gemaakt die niet bestraft werden. Deze tweede gele kaart had ik in deze fase van de wedstrijd te snel gevonden. Dit is gewoon goed opgelost."

Idrissi kreeg ook geel voor een flinke overtreding op Wijndal, maar volgens Vink en El Ahmadi had Danny Makkelie de aanvaller wel strenger mogen bestraffen. "Dit zijn enkelbandjes die verrekken of scheuren. Ai...", zegt eerstgenoemde, terwijl hij de beelden bekijkt. El Ahmadi: "Dit is volgens mij gewoon rood, al is dit geen bewussie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie