'Ik denk dat Van Nistelrooij zich mateloos ergert aan de spelers van PSV'

'Ik denk dat Van Nistelrooij zich mateloos ergert aan de spelers van PSV'

20-03-2023 12:30 Laatste update: 13:02
61

Ruud van Nistelrooij ergert zich mateloos aan de spelers van PSV. Althans, dat denkt Kenneth Perez. De Eindhovenaren leverden zondag een wanprestatie tegen Vitesse (1-1).

PSV kwam inspiratieloos voor de dag in Arnhem, terwijl er na de Klassieker een uitgelezen kans lag om Ajax te achterhalen op de Eredivisie-ranglijst. "Ik zou heel graag in het hoofd van Van Nistelrooij willen kruipen", reageert Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN.

"Hoe frustrerend moet dit zijn als trainer? Het liefst vliegt hij iets aan, maar hij moet ook zijn coolness behouden", vervolgt de analist. "Ik denk dat Van Nistelrooij zich mateloos ergert aan zijn elftal en de houding van zijn spelers. Ze hebben na het vertrek van Gakpo en Madueke echt een kwaliteitsprobleem."

Ibrahim Sangaré spande de kroon, aldus Perez. De laconieke Ivoriaan leidde de gelijkmaker van Vitesse in en hielp de laatste kans voor PSV om zeep door de bal vanaf een dertig meter huizenhoog over te schieten. Perez: "Echt een speler die niet weet wat hij wel en niet kan."