Vervolg van Gronings incident: Willems en club doen aangifte wegens vuistslag

Vervolg van Gronings incident: Willems en club doen aangifte wegens vuistslag

20-03-2023 14:24
113

FC Groningen en Jetro Willems doen aangifte bij de politie wegens het incident van afgelopen weekend. De linksback werd aangevallen door een Groningen-supporter in de met 0-2 verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen en laat het er niet bij zitten.

Dat bevestigt algemeen directeur Wouter Gudde aan Voetbal International. In de teleurstellende derby tegen Heerenveen werden de supporters van Groningen onrustig. Willems probeerde de boel te sussen, maar werd zelf het doelwit van geweld vanuit de aanhang. De voormalig PSV-speler kreeg een stomp te verwerken. Na de wedstrijd gaf Willems aan dat er met de club gesproken zou worden over het ongeval. Nu wordt er dus een vervolg gegeven aan de situatie.

Het duel met Heerenveen was de druppel die de emmer deed overlopen bij De Trots van het Noorden. De groen-witten verloren voor de zoveelste keer dit seizoen, waardoor ze nog altijd onder de degradatiestreep staan. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan, waarin de club er alles aan moet doen om aan de zeventiende plek te ontsnappen.