Feyenoord heeft weer belangrijk contractnieuws: ook Trauner verlengt in De Kuip

Feyenoord heeft weer belangrijk contractnieuws: ook Trauner verlengt in De Kuip

21-03-2023 14:05 Laatste update: 14:16
221

Nog geen week na de verlenging van Lutsharel Geertruida heeft Feyenoord opnieuw contractnieuws: Gernot Trauner heeft zijn verbintenis ook verlengd. De Oostenrijkse verdediger ligt nu tot medio 2026 vast in Rotterdam.

Vrijdag, in aanloop naar De Klassieker die Feyenoord won, werd al duidelijk dat De Stadionclub het contract van Gernot Trauner wilde verlengen. Dat is vier dagen later al gelukt. De stopper lag nog vast tot medio 2025 en tekent nu voor één jaar bij. Dat maakt Feyenoord bekend via de clubkanalen. Nog geen week geleden verlengde Geertruida ook met één jaar, tot 2025.

Trauner reageert ook direct op zijn nieuwe verbintenis. "Dit is een speciale dag voor mij en mijn familie. Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd. De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me. Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing."

Tekst gaan verder onder de tweet

Dat er dit jaar heel bijzondere dingen kunnen gebeuren bij Feyenoord, weet Trauner maar al te goed. "We kunnen dit jaar iets speciaals bereiken. De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond. Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club."

Ruim anderhald jaar geleden kwam Trauner naar Feyenoord, dat hem voor één miljoen euro oppikte bij LASK Linz. De international groeide direct uit tot een vaste waarde in De Kuip. Dit kalenderjaar was Trauner een aantal maanden uitgeschakeld met een knieblessure. Toen hij weer fit was moet de verdediger even wachten op zijn kans, maar inmiddels heeft hij zich weer in het elftal van trainer Arne Slot gespeeld.