'Ik durf te zeggen dat hij het Nederlands elftal haalt: Flemming in Oranje'

'Ik durf te zeggen dat hij het Nederlands elftal haalt: Flemming in Oranje'

22 maart - 07:20
33

Sjors Ultee gelooft dat Zian Flemming in de toekomst het Nederlands elftal gaat halen. De twee werkten samen bij Fortuna Sittard en de huidig SC Cambuur-trainer is vol lof over zijn voormalig pupil.

In de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN wordt Ultee gedwongen een keuze te maken tussen Burak Yilmaz en Flemming. Zijn antwoord: Flemming. "Burak is een geweldig grote speler, maar Zian heeft ook een heel groot aandeel gehad in mijn succes vorig jaar. Dus alleen al als dank daarvoor ben ik verplicht Zian te noemen. Hoe hij het doet is echt geweldig."

Flemming laat zich in zijn debuutseizoen bij Millwall nadrukkelijk gelden. In het Championship scoorde hij tot dusver dertien keer. "Ik heb het volgens mij al ergens heel voorzichtig genoemd, maar het zou mij niet verbazen als Zian ooit in Oranje komt", zegt Ultee. "Ik denk dat hij volgend seizoen sowieso in de Premier League speelt. Met Millwall of zonder Millwall."

Ultee benadrukt dat Flemming 'op-en-top prof' is. "Ik weet niet of Zian het vervelend vindt dat ik het zeg, maar ik durf te zeggen dat hij Oranje gaat halen. Dan heb je gelijk de quote voor het stukje al. Zian Flemming in Oranje."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie