NAC Breda haalt clubicoon terug: 'Graag een steen bijdragen'

NAC Breda haalt clubicoon terug: 'Graag een steen bijdragen'

22-03-2023 21:22
27

NAC Breda heeft John Karelse teruggehaald. Het clubicoon treedt per 1 april in dienst als teammanager van het eerste elftal.

Karelse tekent bij NAC voor drie jaar en drie maanden, tot de zomer van 2026. "Ik ben erg blij en trots om terug te keren bij de club die me aan het hart ligt", zegt Karelse via de NAC-kanalen. "Vanuit mijn taak ga ik proberen bij te dragen aan een succesvolle ontwikkeling van de club. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik juist nu graag een steen bijdraag."

"In onze zoektocht naar één functionaris als teammanager bij NAC Breda kwam John er meteen zeer positief uit", vertelt technisch directeur Peter Maas. "Vooral door zijn ruime ervaring in het voetbal, zijn kwaliteit om urgente zaken meteen te benoemen en aan te pakken én zijn oprechte betrokkenheid bij het proces waarin NAC nu verkeert. We zien in John de ideale ondersteuning voor de staf en de spelers in de komende drie seizoenen waarin NAC ook in organisatorisch opzicht de nodige stappen zal gaan maken."